ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εμμονή με την υποχρεωτικότητα: Αντί για εξαφάνιση του ιού έφερε 40.000 κρούσματα – Τα ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση

Η κυβέρνηση πρώτα πρέπει να απαντήσει στα παρακάτω απλά ερωτήματα και στη συνέχεια να συνεχίσει να συζητά για επέκταση της υποχρεωτικότητας

Εμμονή με την υποχρεωτικότητα: Αντί για εξαφάνιση του ιού έφερε 40.000 κρούσματα – Τα ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση

Σύμφωνα με την κυβέρνηση και τους γνωστούς «ειδικούς» η απάντηση σε όλα τα προβλήματα είναι… ο μαζικός και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Συμπληρώνουμε περίπου έναν χρόνο από τότε που ακούστηκε το λεγόμενο «τείχος ανοσίας». Αν εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού ο ιός θα εξαφανιστεί και θα είμαστε ελεύθεροι, αυτό υποσχέθηκαν τότε οι «ειδικοί» και η κυβέρνηση.

Και όμως… φτάσαμε πλέον στο 70%, καθώς έχει εμβολιστεί με μια δόση το 69,7% του πληθυσμού και εκτός απ’ αυτό υπάρχουν και πολλές χιλιάδες πολιτών που έχουν νοσήσει, άρα το ποσοστό των πολιτών που έχει -υποτίθεται- ανοσία έχει ξεπεράσει το 70%.

Αντί όμως για εξαφάνιση του ιού ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει εδώ και αρκετές ημέρες πολλά κρούσματα. Να θυμίσουμε ότι φτάσαμε μέχρι και τα 40.560 κρούσματα πριν από λίγες ημέρες.

Άρα τι γίνεται με το τείχος ανοσίας που είχαν πει ότι θα κτιστεί μέσα από τον εμβολιασμό; Να θυμίσουμε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ουσιαστικά βασίζεται σε αυτό το αφήγημα, ότι εάν εμβολιαστούν όλοι θα τελειώσει ο ιός.

Οπότε το τείχος ανοσίας αποδείχθηκε απάτη!

Ένα ακόμη ερώτημα που χρειάζεται απάντηση είναι γιατί επιμένουν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό αφού όπως όλοι οι επιστήμονες λένε (αλλά και το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας) οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και μολύνονται.

Άρα αυτά που συνεχίζουν να λένε διάφοροι στα ΜΜΕ ότι οι ανεμβολίαστοι είναι «εν δυνάμει δολοφόνοι» (ναι, έτσι έχουν πει) και μεταφέρουν τον ιό, επίσης δεν ισχύει. Το εμβόλιο είναι θέμα ατομικής προστασίας, όποιος εμβολιαστεί (υποτίθεται) δεν θα κάνει βαριά νόσο και θα πεθάνει πιο δύσκολα με Covid-19, όμως δεν σταματά την μετάδοση του ιού στην κοινωνία.

Γιατί υπάρχουν τότε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και οι απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους στην εστίαση; Αφού και οι εμβολιασμένοι μπορεί κανονικότητα να πάνε και να μεταδώσουν τον ιό.

Απόδειξη; Από τη στιγμή που ξεκίνησαν αυτά τα μέτρα τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς!

Μάλλον η εμμονή της κυβέρνησης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα μέτρα για ανεμβολίαστους είχαν αντίθετα αποτελέσματα, καθώς οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούσαν ελεύθερα και μετέφεραν «νόμιμα» τον κορωνοϊό.

Επίσης, η κυβέρνηση έβγαλε σε αναστολή εργασίας περίπου 7.000 υγειονομικούς για να μην μεταδίδουν τον ιό στους ασθενείς. Όμως, όπως είπαμε ήδη και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, ενώ τις τελευταίες ημέρες διαβάσαμε είδηση ότι εμβολιασμένος υγειονομικός που είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 αναγκάστηκε να εργαστεί γιατί δεν υπήρχε κάποιος να τον καλύψει! Αυτός δεν μετέφερε τον κορωνοϊό σε όλο το νοσοκομείο;

Γιατί επιμένει η κυβέρνηση να τους έχει σε αναστολή εργασίας τους συγκεκριμένους υγειονομικούς; Πόσοι ασθενείς έχουν πεθάνει γιατί δεν υπήρχε κάποιος γιατρός να τους περιθάλψει επειδή η κυβέρνηση τον είχε διώξει;

Συνεπώς πλέον κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την σκοπιμότητα του να γίνει ο εμβολιασμός υποχρεωτικός και η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» καλό θα είναι να μιλήσουν με πραγματικά επιστημονικά δεδομένα για μια φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ακόμη και εάν ήταν επιστημονικά αναγκαίος θα παρέμενε αντισυνταγματικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.