P.McCullough: «Η μητέρα-φύση έφερε το τέλος της πανδημίας – Δεν είναι φονική η Όμικρον – Ιδού οι αποδείξεις» (βίντεο)

Τελειώνει με ντοκουμέντα το αφήγημα

P.McCullough: «Η μητέρα-φύση έφερε το τέλος της πανδημίας – Δεν είναι φονική η Όμικρον – Ιδού οι αποδείξεις» (βίντεο)

Μια μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Dr. Peter McCullough, ο οποίος εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην μετάλλαξη Όμικρον, την οποία επί της ουσίας την χαρακτήρισε ως «δώρο» της μητέρας φύσης στον άνθρωπο.

Ο κορυφαίος γιατρός μίλησε στο Infowars και στον Alex Jones και στάθηκε στην μετάλλαξη Όμικρον και το πώς αυτή μπορεί να φέρει το τέλος της πανδημίας, καθώς όπως τόνισε πλέον ο ιός δεν είναι τόσο φονικός, αφού λόγω των πολλών μεταλλάξεων που έχει υποστεί αφαιρέθηκε η ενεργητικότητα της πρωτεΐνης-ακίδας, η οποία σκότωνε τους ανθρώπους.

Ο Peter McCullough ουσιαστικά «γκρέμισε» το αφήγημα των «ειδικών» και των ΜΜΕ που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες με τη νέα μετάλλαξη, ενώ επίσης στάθηκε και στα στοιχεία από τη Δανία τα οποία δείχνουν ότι η πλειονότητα των νοσούντων με Όμικρον είναι εμβολιασμένοι.

Ο McCullough είπε μεταξύ άλλων:

«Η Όμικρον είναι ένας ιός. Και θέλω να προχωρήσω στην επόμενη σελίδα, στην επόμενη διαφάνεια. Αυτή είναι μια σημαντική εργασία του Venkatakrishnan. Και πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον τύπο.

Ο Venkatakrishnan βρίσκεται σε μια εταιρεία που ονομάζεται Nference και βρίσκονται στην Βοστώνη. Έχουν πάνω από 1.000.000 δείγματα από ανθρώπους με τον ιό, τον έχουν αλληλουχίσει και γνωρίζουν τα πάντα για τον ιό όσον αφορά τη γονιδιακή του αλληλουχία.

Δείτε αυτό το όμορφο διάγραμμα. Οφείλω να σας πω πως αυτό είναι τέχνη. Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις διαφορετικές παραλλαγές τις οποίες αντιμετωπίσαμε.

Έχουμε αντιμετωπίσει την Άλφα, την Βήτα, τη Γάμα.

Η Όμικρον έχει 26 μοναδικές μεταλλάξεις, που δεν υπάρχουν ουσιαστικά στα άλλα στελέχη του ιού.

Αυτά είναι θαυμάσια νέα για τους ανθρώπους. Επειδή αυτό σημαίνει πως απ’ αυτόν τον ιό η μητέρα-φύση αφαιρεί την ενεργητικότητα της πρωτεΐνης-ακίδας. Η πρωτεΐνη-ακίδα σχεδιάστηκε για να ‘ναι ένας δολοφόνος και τώρα αυτή βασικά έχει υποταχθεί, έχει συντριβεί.

Ναι, στην πραγματικότητα κατά μια έννοια “γρονθοκοπήθηκε” από τις μεταλλάξεις της μητέρας-φύσης. Συνεπώς, η μητέρα-φύση στην πραγματικότητα εισάγει μεταλλάξεις εκεί πέρα ώστε να μη μπορεί να διεισδύσει στο σώμα τόσο πολύ και να μην είναι τόσο φονική.

Αλλά κάνουν σαν υστερικοί: “Κλειδαμπαρώστε τα πάντα. Θα πεθάνετε όλοι. Κάντε κι άλλα εμβόλια. Ω Θεέ μου, η Όμικρον”.

Και κατηγορούν τους ανεμβολίαστους! Εγώ είμαι ανεμβολίαστος. Κόλλησα την παραλλαγή Άλφα, τώρα κόλλησα την παραλλαγή Όμικρον. Ειλικρινά αισθάνομαι λες και έκανα μια αναμνηστική δόση…».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του, το σημείο που αναφέρεται στην μετάλλαξη Όμικρον είναι μετά το 1:01:00 του βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.