ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οργή από Δ.Γιαννακόπουλο: «Στην Ιαπωνία κάνουν θεραπείες με ιβερμεκτίνη – Εδώ μας κοροϊδεύουν»

«Είμαι αηδιασμένος»

Οργή από Δ.Γιαννακόπουλο:  «Στην Ιαπωνία κάνουν θεραπείες με ιβερμεκτίνη – Εδώ μας κοροϊδεύουν»

Εκνευρισμένος, απηυδισμένος και αγανακτισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με την κυβέρνηση να έχει χάσει κάθε έλεγχο της πανδημίας.

«Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ με ευλάβεια ό,τι μου προτείνουν να κάνω οι ειδικοί.

Και τα χέρια μου έπλενα σχολαστικά, και τηρούσα τις αποστάσεις-ακόμα της τηρώ- και μάσκες φοράω -και μια και δύο και τρεις- και δεν έχω πάει πουθενά ούτε μια φορά σε μέρος που να απαγορεύεται για να μην κολλήσω ή διασπείρω τον ιό επειδή δεν έχω εμβολιαστεί» δηλώνει ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ.

«Τι δουλειές έχω ακυρώσει, τι στα γήπεδα δεν πηγαίνω… Ό,τι ακριβώς μου λένε!

Για να βλέπω τι;

Για να βλέπω να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο» αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενώ προσθέτει ότι στην Ιαπωνία προχωρούν σε θεραπείες με ιβερμεκτίνη, ενώ στη χώρα μας δεν τηρούνται σωστά τα μέτρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο ίδιος “Από την 1η Φεβρουαρίου θα αρχίσω να κυκλοφορώ χωρίς περιορισμούς και ι ελάτε να με μαζέψετε”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.