Σάλος με γιατρό από τα Τρίκαλα που αποκαλεί τους ανεμβολίαστους «ψέκια», «άρρωστα γουρούνια» και «ζώα»! (φώτο)

Δείτε τι γράφει η συγκεκριμένη γιατρός

Σάλος με γιατρό από τα Τρίκαλα που αποκαλεί τους ανεμβολίαστους «ψέκια», «άρρωστα γουρούνια» και «ζώα»! (φώτο)

Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω των αναρτήσεων μιας γιατρού από τα Τρίκαλα, η οποία αποκαλεί τους ανεμβολίαστους ως «ζώα» και «άρρωστα γουρούνια».

Άσχετα από το εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τα συγκεκριμένα εμβόλια το ερώτημα που τίθεται είναι απλό. Είναι δυνατόν μια οικογενειακή γιατρός να αποκαλεί ζώα τους πολίτες που δεν εμβολιάζονται;

Σε ποιον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας περιλαμβάνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί; Σε μια άλλη ανάρτηση της αποκαλεί τους ασθενείς που βήχουν άρρωστα γουρούνια!

Μάλιστα, μεταξύ των άλλων γράφει και ανακρίβειες που δεν ισχύουν όπως την περίπτωση ενός 75χρονου που εξέτασε με δέκατα και ο οποίος δεν κόλλησε κανέναν στο σπίτι επειδή ήταν όλοι εμβολιασμένοι!

Φυσικά σε άλλη ανάρτηση της παίρνει το μέρος του Θ.Βασιλακόπουλου, ενώ μπορούμε να παρατηρήσουμε και την έλλειψη ορθογραφικών γνώσεων αφού στο δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο «βρίσκετε» χρησιμοποιεί το «αι» αντί του έψιλον…

Να σημειωθεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι παραπάνω τοποθετήσεις της, έφεραν αρκετές αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες στο προφίλ της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.