Ζωγράφου: 24χρονος εμβολιασμένος πέθανε ξαφνικά μέσα σε κολυμβητήριο – Ποιος ήταν ο φοιτητής από την Κύπρο

Καταγγελίες από την οικογένειά του ότι ο 24χρονος Σάββας είχε εμβολιαστεί προσφάτως κατά του κορωνοϊού

Ζωγράφου: 24χρονος εμβολιασμένος πέθανε ξαφνικά μέσα σε κολυμβητήριο – Ποιος ήταν ο φοιτητής από την Κύπρο

Ένας ακόμη ξαφνικός θάνατος έλαβε χώρα τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα, καθώς ο 24χρονος Κύπριος φοιτητής, Σάββας Λάμπρου, πέθανε την ώρα που βρισκόταν στην πισίνα του Ιλίσιου Κολυμβητήριου.

Ο άτυχος νεαρός ήταν εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ναυαγοσώστης ότι άργησε να αναδυθεί από το νερό και με άμεση ανταπόκριση τον ανέσυρε τον 24χρονο και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ έγινε προσπάθεια χρήσης απινιδωτή, χωρίς ανταπόκριση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο θάνατος του 24χρονου διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου και μεταφέρθηκε. Σύμφωνα με καταγγελίες από τον οικογενειακό του κύκλο ο νεαρός είχε εμβολιαστεί πριν λίγους μήνες κατά του κορωνοϊού και ήταν υγιέστατος. Μάλιστα αναφέρουν ότι το μοναδικό πρόβλημα υγείας που είχε ήταν μια πνευμονική εμβολή, την οποία είχε υποστεί ελάχιστες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του.

Ο Σάββας Λάμπρου ήταν ενεργό μέλος οργανώσεων του Πατριωτικού Χώρου που προέβαλαν την Ελληνικότητα της Κύπρου.

Σε ανάρτησή του το ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ αναφέρει, «Η 7η Ιανουαρίου του νέου έτους μας βρήκε με μια είδηση που ράγισε τις καρδιές μας. Ο φίλος του Κινήματός μας και συναγωνιστής μας, Σάββας Λάμπρου, άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 24 του χρόνια. Ως ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στους οικείους του. Ο Σάββας παραμένει για εμάς ένας αγνός ιδεολόγος και ένας αδερφός. Είθε να δει από ψηλά το όνειρό του για Ένωση με τη Μάνα Ελλάδα να εκπληρώνεται και να χαρεί μαζί μας. Αδερφέ, να μας προσέχεις».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

«Μακάρι η 7η Ιανουαρίου να μην ξημέρωνε ποτέ. Χάσαμε τόσο ξαφνικά και άδικα ένα πρωτοπαλίκαρο του συνδέσμου, ένα λεβέντη, ένα ξεχωριστό άνθρωπο, ένα έξυπνο και μάχιμο μάγκα από τους πιο εκλεκτούς. Από τα μαθητικά συμβούλια του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, φοιτητής και μπροστάρης της ιδέας μας στην Αθήνα μέσω του αγαπημένου του συνδέσμου “CHAOS CLUB ATHENS” για έναν σύνδεσμο που αγωνιζόταν και αγωνίστηκε με αυτοθυσία όσο πολύ λίγοι. Είχε όνειρα για το μέλλον του, για το μέλλον του συνδέσμου σε Αθήνα και Κύπρο και κυρίως για το μέλλον της ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Οι καρδιές μας ράγισαν, ένα μεγάλο “ΓΙΑΤΙ;” κυριαρχεί στις σκέψεις μας και ο πόνος βαραίνει τις ψυχές μας.. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.. ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ ΣΑΒΒΑ…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.