ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αφήνουν τους Έλληνες να πεθάνουν για να πουλήσουν τα «εμβόλια»! – Τέλος και επίσημα τα μονοκλωνικά στην Ελλάδα

Αυτή είναι η «πανδημία»;

Αφήνουν τους Έλληνες να πεθάνουν για να πουλήσουν τα «εμβόλια»! – Τέλος και επίσημα τα μονοκλωνικά στην Ελλάδα

Σε μια απόφαση σοκ έχει προχωρήσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς όπως σας ενημέρωσε το pronews.gr, σταματά την χορήγηση των μονοκλωνικών αντισωμάτων στους Έλληνες.

Τα μονοκλωνικά, που ούτως ή άλλως ήρθαν αργά στη χώρα μας πλέον αποτελούν παρελθόν, αφού, όπως ενημέρωσε το πρωί της Δευτέρας η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, τελείωσαν οι 2.000 δόσεις που είχαμε προμηθευτεί και δεν θα πάρουμε άλλες.

Δηλαδή έσωσαν μόλις 2.000 Έλληνες και θεωρούν ότι δεν μπορεί η χώρα μας να δώσει περισσότερα χρήματα για να πάρει περισσότερες δόσεις για να σωθούν πολίτες που κινδυνεύουν από τον Covid-19, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι!

Όσον αφορά το γιατί δεν θα πάρουμε περισσότερες δόσεις; Ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκίδης, που αποκάλυψε ότι δεν θα πάρουμε άλλες δόσεις μονοκλωνικών είχε πει προ λίγων ημερών ότι η Όμικρον δεν κάνει βαριές νοσηλείες και άρα δεν χρειάζονται.

Η Ματίνα Παγώνη επί της ουσίας που μίλησε σήμερα για το γεγονός αναφέρθηκε στα αντιικά χάπια, όμως πρόσθεσε ότι «αυτό που προέχει είναι ο εμβολιασμός».

Και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι από την Όμικρον θα κινδυνεύσουν οι ανεμβολίαστοι (πού βρήκε βέβαια τέτοια στοιχεία δεν το γνωρίζουμε). Άρα γιατί να μην υπάρχουν μονοκλωνικά για να προστατευτούν οι συγκεκριμένοι πολίτες; Ή επειδή είναι ανεμβολίαστοι δεν ενδιαφέρεται η κυβέρνηση;

Στο θέμα των μονοκλωνικών αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη, ο οποίος αιχμές για «κεκαλυμμένο αντιεμβολιασμό». «Δεν υπήρχε καμία μαγική θεραπεία. Και, δυστυχώς, πίσω από τη συζήτηση για τα μονοκλωνικά αντισώματα κρύφτηκε ένας συγκεκαλυμμένος αντιεμβολιασμός», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δηλαδή σύμφωνα με τον πρωθυπουργό και τους «ειδικούς» δεν παίρνουμε μονοκλωνικά για να εμβολιαστεί ο κόσμος!

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν καταπατήσει κάθε ελευθερία του ανθρώπου τα τελευταία χρόνια, αυτοί είναι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι τα μέτρα που παίρνουν είναι για την προστασία της ζωής.

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, είπε πριν από λίγες ημέρες: «Αν πέρσι είχαμε πάρει τα μονοκλωνικά αντισώματα θα είχαμε σώσει το 80% των ανθρώπων που πέθαναν γιατί έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα και φαίνεται τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση όμως μάλλον δεν ενδιαφέρεται για ζωές, αλλά για να «ξεστοκάρει» τα «εμβόλια». Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ οι Άγγλοι ετοιμάζονται να πετάξουν εκατομμύρια δόσεις εμβολίων στα σκουπίδια, δόσεις που υποτίθεται θα χρησιμοποιούσαν για επαναληπτικούς εμβολιασμούς, όμως η ζήτησε για εμβόλιο έχει πέσει. Ας πάρουν «μαθήματα» από τους Έλληνες πολιτικούς που δεν πρόκειται να αφήσουν ούτε μια δόση «εμβολίου» να πάει χαμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.