Ο Τ.Renz καταθέτει επίσημα στοιχεία: «Τα εμβόλια αύξησαν κατά 300% καρκίνους, εμφράγματα και αποβολές» (βίντεο)

Επικαλέστηκε έγγραφα του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας

Ο Τ.Renz καταθέτει επίσημα στοιχεία: «Τα εμβόλια αύξησαν κατά 300% καρκίνους, εμφράγματα και αποβολές» (βίντεο)

Σε απίστευτες αποκαλύψεις για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προχώρησε ο δικηγόρος του Οχάιο Thomas Renz, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των κορυφαίων επιστημόνων στην Ουάσινγκτον.

Κατά την διάρκεια του πεντάωρου πάνελ του γερουσιαστή Ρον Τζόνσον συζήτηση« COVID-19: Μια Δεύτερη γνώμη», ο δικηγόρος του Οχάιο Thomas Renz, ο οποίος εκπροσωπούσε πελάτες που μήνυσαν τις πολιτικές εμβολίων, ισχυρίστηκε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 προκαλούν καταστροφική βλάβη στα μέλη του αμερικανικού Στρατού.

Ο Renz συνόψισε δεδομένα που ελήφθησαν από την Defense Medical Epidemiology Database (DMED), την μακροχρόνια επιδημιολογική βάση δεδομένων των μελών του στρατού.

Τα στοιχεία δείχνουν, όπως λέει, πως:

  • Οι αποβολές αυξήθηκαν 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.
  • Ο καρκίνος αυξήθηκε 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.
  • Τα εμφράγματα του μυοκαρδίου αυξήθηκαν κατά 269% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.
  • Οι νευρολογικές διαταραχές αυξήθηκαν 1000% το 2021 κατά τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας, αυξάνοντας από 82.000 σε 863.000 σε ένα χρόνο.

Οι καταγγέλλοντες παρείχαν τα δεδομένα γνωρίζοντας ότι θα αντιμετώπιζαν κατηγορίες για ψευδορκία αν υπέβαλλαν ψευδείς δηλώσεις στο δικαστήριο σε νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν κατά του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DOD).

Μετά την παρουσίαση του Renz, ο δικηγόρος Leigh Dundas ανέφερε στοιχεία των γιατρών του DOD στο DMED για απόκρυψη περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σε μέλη της υπηρεσίας που είχαν εμβολιαστεί για τον COVID.

Οι στρατιωτικοί καταγγέλλοντες ανέφεραν ότι μια έρευνα DMED για «οξεία μυοκαρδίτιδα» οδήγησε σε 1.239 περιπτώσεις τον Αύγουστο του 2021, αλλά η ίδια έρευνα τον Ιανουάριο του 2022 είχε ως αποτέλεσμα μόνο 307 περιπτώσεις.

Ο καρδιολόγος Δρ Peter McCollough, σχολιάζοντας την παρουσίαση του Renz, είπε ότι η μυοκαρδίτιδα περιγράφεται ψευδώς ως ήπια και παροδική, όταν στην πραγματικότητα προκαλεί μόνιμη καρδιακή βλάβη και είναι περιοριστική για την ζωή στις περισσότερες περιπτώσεις.

Δείτε όσα είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.