ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι φτάσαμε τους 24.000 νεκρούς – Αττικό Νοσοκομείο: Αντί για ΜΕΘ τους νοσηλεύουν στους διαδρόμους

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από το Αττικό Νοσοκομείο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι φτάσαμε τους 24.000 νεκρούς – Αττικό Νοσοκομείο: Αντί για ΜΕΘ τους νοσηλεύουν στους διαδρόμους

Ντοκουμέντα που διαψεύδουν την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, σε ότι αφορά την επάρκεια των ΜΕΘ φέρνει στη δημοσιότητα το pronews.gr.

Τα ντοκουμέντα που παραθέτουμε εξηγούν και τον ανεξήγητα και αδικαιολόγητα υψηλό αριθμό θανάτων με Covid-19 (τουλάχιστον έτσι τους χρεώνουν, ως θύματα με Covid-19).

Παραθέτουμε ενδεικτικά δύο καρτέλες, την πρώτη και την τελευταία από συνολικά 22 καρτέλες από τη λίστα αναμονής (!) για τις ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου! Υπάρχουν ασθενείς που πρέπει να νοσηλευτούν στη ΜΕΘ από 10 Ιανουαρίου, όπως βλέπετε στις καρτέλες, και η καταγραφή ολοκληρώνεται χθες, 1 Φεβρουαρίου.

Υπάρχουν 109 ασθενείς μόνο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, οι οποίοι πρέπει να μπουν σε ΜΕΘ αλλά δεν υπάρχουν κρεβάτια – έτσι τουλάχιστον λέει το νοσοκομείο και η κυβέρνηση – και είναι απορίας άξιο πως ζουν εκτός ΜΕΘ, προφανώς δημιουργούνται ΜΕΘ σε απλές κλίνες ή στα ράντζα των διαδρόμων.

Ιδού και το βίντεο ντοκουμέντο από το Αττικό Νοσοκομείο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γι’ αυτή τη μαζική θανάτωση ανθρώπων δεν υπάρχουν υπεύθυνοι; Δεν θα απολογηθεί κανένας; Ποτέ; Σε κανένα δικαστήριο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.