ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα επίθεση Θ.Βασιλακόπουλου σε ανεμβολίαστους: «Έχουν κρυμμένο πλούτο – Τα κάνουν όλα για ένα καπρίτσιο δόξας»

Απίστευτες προσβολές Θ.Βασιλακόπουλου προς τους ανεμβολίαστους: «Ειρωνεύομαι όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο»

Νέα επίθεση Θ.Βασιλακόπουλου σε ανεμβολίαστους: «Έχουν κρυμμένο πλούτο – Τα κάνουν όλα για ένα καπρίτσιο δόξας»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, έκανε μια ακόμη επίθεση προς τους ανεμβολίαστους πολίτες, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει το πώς αντέχουν τόσους μήνες απλήρωτοι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί.

Παραδέχθηκε ότι αυτό που κάνει είναι να ειρωνεύεται τους ανεμβολίαστους, ενώ το κρεσέντο επιθετικότητάς του δεν άφησε απ’ έξω ούτε τους 300χιλ. ανεμβολίαστους άνω των 60:

«Δεν μπορώ να κατανοήσω πως γίνεται ένα υγειονομικός να μένει 7 μήνες απλήρωτος. Ακόμα και εγώ που δεν είμαι φτωχός δεν μπορώ να μείνω 7 μήνες χωρίς μισθό και να συντηρήσω την οικογένειά μου. Ένας άνθρωπος που δουλεύει στο σύστημα υγείας και παίρνει 1200 ευρώ πως αντέχει για να κάνει το καπρίτσιο δόξας που έχει στο μυαλό του να μένει απλήρωτος. Από κάπου αλλού έχουν χρήματα και επιβιώνουν. Υπάρχει κρυμμένος πλούτος.

Όπως και ένα συνταξιούχος που παίρνει 600 ευρώ σύνταξη μπορεί να δίνει 100 ευρώ πρόστιμο, δηλαδή το 15% της σύνταξής του. Δεν το κατανοώ. Δεν κατανοώ αυτή την άνεση των Ελλήνων να αντέχουνε αυτές τις οικονομικές επιβαρύνσεις μόνο και μόνο για το καπρίτσιο τους»:

Στη συνέχεια της παρέμβασής του εκτόξευσε τα «βέλη» του στο διαδίκτυο και τα fake news για την πανδημία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.