ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νεκροθάφτης: «Ο αριθμός των νεκρών είναι τόσο υψηλός – Παίρνουμε μεγάλους καταψύκτες για να τους αποθηκεύουμε»

«Μην κάνετε το εμβόλιο»

Νεκροθάφτης: «Ο αριθμός των νεκρών είναι τόσο υψηλός – Παίρνουμε μεγάλους καταψύκτες για να τους αποθηκεύουμε»

Μια νεκροθάφτης η οποία μίλησε προσφάτως σε κάμερα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης υποστήριξε ότι έχει δει πολλούς νέους που έχουν πεθάνει από καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικά και θρόμβους αίματος.

«Και το περίεργο που βρίσκουμε είναι ότι η ασαφής γραφειοκρατία και άγνωστες αιτίες θανάτου», αποκάλυψε. «Καμία κηδεία, κατευθείαν στους κλιβάνους και μετά οι συγγενείς παίρνουν τη στάχτη πίσω με την τεφροδόχο».

«Ο αριθμός των νεκρών είναι τόσο υψηλός που πολλά γραφεία τελετών αναγκάζονται να αγοράσουν μεγάλους καταψύκτες για να αποθηκεύσουν τους νεκρούς», είπε.

«Μερικά μέρη εγκαθιστούν ακόμη και πολύ μεγάλους καταψύκτες, χωρητικότητας τουλάχιστον για 20 άτομα. Και μερικά από αυτά παραγγέλνουν οκτώ μεγάλα δοχεία, το καθένα από τα οποία μπορεί να χωρέσει 20 σώματα», πρόσθεσε.

Η βαθιά ανήσυχη νεκροθάφτης φοβάται ότι σύντομα θα δει αύξηση των παιδιών στο νεκροτομείο λόγω των θανάτων από τα εμβόλια.

«Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν – να μην το κάνουν, φίλε, δες το από την πλευρά μας. Έχουμε γεμίσει από πτώματα νέων. Δεν θέλουμε να κάνουν ένεση στα μικρά παιδιά», είπε η γυναίκα, η οποία για λόγους ασφαλείας αρνείται να κατονομάσει το νεκροτομείο όπου εργάζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μην κάνετε ενέσεις στα παιδιά, παιδιά», προειδοποίησε και πρόσθεσε: «Έχουν μια ζωή μπροστά τους…!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.