ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Παγώνη: «Η μεταδοτικότητα είναι μεγάλη όμως νοσούν οι περισσότεροι έχοντας κάνει και την τρίτη δόση»

«Αρχίζουν και μειώνονται οι σκληροί δείκτες σταδιακά»

Μ.Παγώνη: «Η μεταδοτικότητα είναι μεγάλη όμως νοσούν οι περισσότεροι έχοντας κάνει και την τρίτη δόση»

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε για την πορεία της πανδημίας και τα εμβόλια.

Η κ. Παγώνη αναφέρθηκε στην μείωση των σκληρών δεικτών της πανδημίας, μιας και από το Σάββατο καταργείται η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους.

«Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα έχουν μείωση των περιστατικών πάνω από 40% που νοσηλεύονται στις κλίνες ΜΕΘ, έχουμε σχεδόν ξεμπλέξει με την «Δέλτα», γιατί αυτό ήταν το μεγαλύτερο μας πρόβλημα, και αυτοί που νοσηλεύονταν στις κλίνες ΜΕΘ ήταν με Δέλτα και με παραλλαγές αυτής», δήλωσε αρχικά.

«Αρχίζουν και μειώνονται οι σκληροί δείκτες σταδιακά, και οι θάνατοι και οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει η Όμικρον και οι υποπαραλλαγές της. Οι μεταδοτικότητα είναι μεγάλη, όμως νοσούν οι περισσότεροι έχοντας κάνει και την τρίτη δόση, και δεν έχουν βαριά συμπτώματα», συμπλήρωσε η κ. Παγώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε αρκετά κρούσματα, και αρκετούς θανάτους. Τώρα ο κόσμος κλείνει ραντεβού για την 3η δόση, αυξήθηκαν τα ραντεβού και μέχρι το Πάσχα θα είμαστε μια χαρά. Το γεγονός ότι θα βγάλουμε τις μάσκες δεν σημαίνει ότι θα πάμε με συνωστισμό χωρίς μάσκες. Μετά από δύο χρόνια, μπορεί και ξέρει και χρειάζεται να αποφασίσει για τον εαυτό του, πού θα βάλει μάσκα σε εξωτερικό χώρο», επεσήμανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.