ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Πρωτοβουλία Συσπείρωσης των Κομμάτων της Κεντροαριστεράς

Τουρκία: Πρωτοβουλία Συσπείρωσης των Κομμάτων της Κεντροαριστεράς

Νέα δυναμική φαίνεται να λαμβάνει η πρωτοβουλία της συζύγου του Μπουλέντ Ετζεβίτ, Ρασάν, αναφορικά με την ένωση των δύο κομμάτων της ευρύτερης τουρκικής Αριστεράς, μετά τη συνάντησή της με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρωθυπουργό της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, ο οποίος και «αγκάλιασε με ενθουσιασμό» την όλη προσπάθεια.

Η κ. Ετζεβίτ τόνισε ότι θα επιστρέψει στην οικία του Ντεμιρέλ αφού θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των συναντήσεων της. Παραμένει πάντως αδιευκρίνιστο το κατά πόσον της όλης προσπάθειας Κεντροαριστερής Συσπείρωσης θα ηγηθεί ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, κάποιο πρόσωπο της επιλογής Ετζεβίτ ή ο νυν πρόεδρος του μοναδικού αντιπολιτευτικού κόμματος της Βουλής (Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα) Ντενίζ Μπαϊκάλ. Είναι πάντως αξιοσημείωτο ότι ανάλογες κινήσεις παρατηρούνται και στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς μετά από την αθώωση του Μεσούτ Γιλμάζ την περασμένη εβδομάδα από την κατηγορία χρηματισμού που τον βάρυνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.