Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό φάρμακο (φώτο)

Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό φάρμακο (φώτο)

Στην ανάκληση των παρτίδων 801583 (ημερ. λήξης 03/2020), 801830 (ημερ. λήξης 06/2020) και 270714 (ημερ. λήξης 02/2019) του φαρμακευτικού προϊόντος ΄΄BOTAFEX CUT.SOL 2%, προχώρησε διότι:

▪ Τα αποτελέσματα του μακροσκοπικού ελέγχου στοιχειώδους συσκευασίας που έγιναν στην παρτίδα 270714, δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος λόγω προβλήματος διαρροής

▪ Τα αποτελέσματα του ελέγχου απελευθερούμενης δόσης που έγιναν στις παρτίδες 801583, 801830 και 270714, δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος.

Η εταιρεία ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε. οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες των συγκεκριμένων παρτίδων και να τις αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.