Κατέβηκε το βουνό στην θάλασσα και οι δήμαρχοι «σφυρίζουν αδιάφορα». Γι αυτό σας λέω δεν υπάρχει ελπίδα...

Φάτε όσο προλαβαίνετε: Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν οι μπανάνες (φωτο)

Φάτε όσο προλαβαίνετε: Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν οι μπανάνες (φωτο)

Τις αγαπάμε, μας αρέσουν, είναι νόστιμες και κάνουν καλό. Κανείς δεν θα ήθελε να ζει σε έναν κόσμο χωρίς μπανάνες αλλά πλέον αυτό φαντάζει σαν ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο.

Μια ασθένεια που προκαλείται από μύκητες εξαπλώνεται διαρκώς σε περιοχές όπου καλλιεργούνται μπανάνες όπως η Ασία, η Λατινική Αμερική και η Καραϊβική. Η ασθένεια υπάρχει ήδη από το 1960 αλλά οι νέες έρευνες είναι εξαιρετικά ανησυχητικές.

Διαβάστε περισσότερα στο usay.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.