ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θήβα: 34χρονος παρασύρθηκε από τρένο και ακρωτηριάστηκε

Θήβα: 34χρονος παρασύρθηκε από τρένο και ακρωτηριάστηκε

Ατύχημα με έναν άνδρα να παρασύρεται από εμπορική αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας στο ύψος της Θήβας και συγκεκριμένα στην 101η χ/θ του σιδηροδρομικού δικτύου Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος από τον καταυλισμό στο Πυρί παρασύρθηκε όταν – άγνωστο γιατί – επιχείρησε να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το τρένο που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Νοσοκομείο Θήβας, όπου διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 34χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο ακρωτηριάστηκε στο δεξί κάτω άκρο.

Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας υπεβλήθη σε αλκοτέστ με αρνητικά αποτελέσματα και γι’ αυτό η εμπορική αμαξοστοιχεία συνέχισε το ταξίδι της λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ΑΤ Θηβών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.