Άμφισσα: Στο νοσοκομείο 10χρονος από ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκόολ

Άμφισσα: Στο νοσοκομείο 10χρονος από ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκόολ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον ένα 10χρονο παιδάκι από την Αμφισσα, το οποίο το απόγευμα της Παρασκευής (28/06) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικός Νοσοκομείο Λαμίας μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα πληροφορίες το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε καταυλισμό Ρομά στην είσοδο της πόλης της Αμφισσας. Κατά τη διάρκεια γλεντιού το 10χρονο παιδί ήπιε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ δίχως να γίνει αντιληπτό με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του.

Συνελήφθη η μητέρα του
Οπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, το ανήλικο αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αμφισσας με συμπτώματα οξείας μέθης. Επειδή όμως δεν εφημέρευε Παιδίατρος στην Αμφισσα το μετέφεραν εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν από το νοσοκομείο της Αμφισσας συνέλαβαν την 32χρονη μητέρα του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.