ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ετσι είναι σήμερα 7 χρόνια μετά την απόπειρα δολοφονίας της από τον Πακιστανό η Μυρτώ της Πάρου

Ετσι είναι σήμερα 7 χρόνια μετά την απόπειρα δολοφονίας της από τον Πακιστανό η Μυρτώ της Πάρου

Επτά χρόνια μετά την απόπειρα δολοφονίας της, η Μυρτώ, το κορίτσι που η περιπέτειά του έχει συγκινήσει και ταυτόχρονα σοκάρει το πανελλήνιο λόγω της αγριότητας που υπέστη, ένιωσε ξανά τη χαρά της θάλασσας. Μαζί με τη μητέρα της, που στέκει άγρυπνος φρουρός της όλα αυτά τα χρόνια, η Μυρτώ χαμογέλασε νιώθωντας την επαφή με το νερό, ανήμερα της Παναγίας.

«Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή της η κυρία Μαρία Κοτρώτσου, για να δεχθεί αμέσως δεκάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της Μυρτώς.

Η Μυρτώ είχε βρεθεί αναίσθητη με σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και σώμα σε βράχια, στην Χρυσή Ακτή, στις 22 Ιουλίου του 2012 όταν ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, την κακοποίησε και επιχείρησε να την δολοφονήσει συντρίβοντάς της το κεφάλι.

Η πορεία για την αποκατάσταση της υγείας της Μυρτώς ήταν μακρά και συνεχίζεται. Έχει νοσηλευθεί στον Ευαγγελισμό, στις ΗΠΑ και σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ κάθε βήμα της για μια φυσιολογική ζωή, μοιάζει με μικρό θαύμα και δεν προκαλεί απλά συγκίνηση, αλλά και θαυμασμό για την υπερπροσπάθεια της ίδιας αλλά και των δικών της, που ανταμοίφθηκε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, ένα τεράστιο χαμόγελο.

Εχει νοσηλευθεί στις ΗΠΑ, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ κάθε -έστω μικρό- βήμα της προς μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή προκαλεί συγκίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.