ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Το μαρτύριο μιας vegan: Στέλνει τους γείτονές της στα δικαστήρια, επειδή κάνουν μπάρμπεκιου!

Το μαρτύριο μιας vegan: Στέλνει τους γείτονές της στα δικαστήρια, επειδή κάνουν μπάρμπεκιου!

Η Σίλα Κάρντεν από το Περθ της Αυστραλίας είναι φανατική vegan και έχει ανοίξει πόλεμο με τους γείτονές της, επειδή δεν αντέχει το μπάρμπεκιου.

Η γυναίκα τα έχει βάλει με τους γείτονές της, επειδή κάνουν μπάρμπεκιου, ψήνοντας κρέας και ψάρι. Δεν πρόκειται όμως για έναν απλό, συνηθισμένο καβγά μεταξύ γειτόνων. Αυτή η αφοσιωμένη vegan έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα και αφού η υπόθεση απορρίφθηκε δύο φορές, στη συνέχεια προσέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο!

Τα παράπονα της Σίλα Κάρντεν ξεκινούν από τα συχνά μπάρμπεκιου, αλλά δεν σταματούν εκεί. Διαμαρτύρεται ότι οι γείτονές τους την ενοχλούν επειδή καπνίζουν, σέρνουν τις καρέκλες στην αυλή τους, έχουν κατοικίδια πτηνά, αλλά και επειδή τα παιδιά τους παίζουν μπάσκετ. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι όλα αυτά γίνονται επίτηδες.

Το μαρτύριο της… τσίκνας!

«Έβγαλαν εκεί έξω το μπάρμπεκιου για να μυρίζω ψάρι. Το μόνο που μπορώ να μυρίσω είναι ψάρι! Δεν μπορώ να απολαύσω την αυλή μου, δεν μπορώ να βγω έξω», λέει η vegan, ενώ προσθέτει ότι δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί.

Ο ένας γείτονάς της δήλωσε ότι έχει ήδη απομακρύνει το μπάρμπεκιου και είπε στα παιδιά του να σταματήσουν να παίζουν μπάσκετ. «Οι απαιτήσεις της αποδείχθηκαν παράλογες και στην πραγματικότητα είναι σε βάρος της δυνατότητας των άλλων να απολαύσουν τις αυλές τους», δήλωσε άλλος γείτονας, μιλώντας στο Nine.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ανώτατο δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Κάρντεν και κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιλύσουν τις διαφορές τους με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.