ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κοροναϊός: Οι Φιλιππίνες δεν θα δέχονται Κινέζους τουρίστες

Κοροναϊός: Οι Φιλιππίνες δεν θα δέχονται Κινέζους τουρίστες

Οι Φιλιππίνες αναστέλλουν τη χορήγηση αδειών εισόδου σε τουρίστες από την Κίνα για να αποτρέψουν τον κίνδυνο διάδοσης του κοροναϊού.

Συγκεκριμένα η υπηρεσία μετανάστευσης των Φιλιππίνων θα αναστείλει προσωρινά τη χορήγηση αδειών εισόδου σε κινέζους τουρίστες για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα εισαχθεί στη χώρα ο νέος κοροναϊός που προκαλεί επιδημία πνευμονίας στην Κίνα, δήλωσε ο επικεφαλής της σήμερα.

Προληπτικό μέτρο για κοροναϊό

«Λαμβάνουμε αυτό το προληπτικό μέτρο για να μειώσουμε τη μετακίνηση, και πιθανόν να συμβάλλουμε να αποτραπεί η είσοδος [στις Φιλιππίνες] του 2019-nCov», ανέφερε ο Χάιμε Μορέντε, επικεφαλής της υπηρεσίας, σε δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η επιδημία ιογενούς πνευμονίας η οποία ξέσπασε στην πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας τον Δεκέμβριο έχει στοιχίσει τη ζωή σε 106 ανθρώπους. Ο νέος κοροναϊός έχει μολύνει πάνω από 4.500 ανθρώπους στην Κίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κρούσματα του νέου κοροναϊού έχουν πλέον επιβεβαιωθεί στην Ταϊλάνδη, στο Βιετνάμ, στη Σιγκαπούρη, στην Ιαπωνία, στη Νότια Κορέα, στην Ταϊβάν, στο Νεπάλ, στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, στη Γαλλία και στη Γερμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.