Κάνει «θαύματα»: Η συνταγή που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το συκώτι σας και να νιώσετε δέκα χρόνια νεότεροι

Κάνει «θαύματα»: Η συνταγή που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το συκώτι σας και να νιώσετε δέκα χρόνια νεότεροι

Το ήπαρ εκτελεί πολλές λειτουργίες, όπως καύση λιπών και απομάκρυνση των τοξινών και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό.

Αναμφίβολα, το συκώτι είναι ένα από τα σημαντικότερα όργανα του σώματος.

Αν ο τρόπος ζωής σας είναι ανθυγιεινός, επηρεάζετε τον τρόπο λειτουργίας πολλών οργάνων στο σώμα σας.

Αυτό σημαίνει ότι η κακή διατροφή ή οι κακές συνήθειες επηρεάζουν την λειτουργία του ήπατος. Επομένως, η υγεία σας κινδυνεύει.

Αν θέλετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, πρέπει να φροντίσετε αυτό το όργανο. Θα πετύχετε αν απομακρύνετε όλα τα βλαβερά τρόφιμα από την διατροφή σας. Ακολουθώντας υγιεινή διατροφή θα δείτε θετικά αποτελέσματα.

Αυτό το φυσικό ρόφημα θα σας χαρίσει τα παρακάτω πλεονεκτήματα για την υγεία:

-Καθαρισμός του αίματος
-Υγιές συκώτι
-Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
-Αποτοξίνωση του σώματος
-Πρόληψη για φλεγμονές και λοιμώξεις
-Αντικαρκινικές ιδιότητες
-Λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό
-Βελτίωση του μεταβολισμού
-Μείωση στα επίπεδα σακχάρου και χοληστερίνης
-Όμορφο και υγιές δέρμα

Απαραίτητα συστατικά:
-2 λεμόνια
-1 αγγούρι
-1 ματσάκι μαϊντανό
-200 ml νερό

Προετοιμασία και χρήση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε όλα τα παραπάνω υλικά στο μπλέντερ. Ανακατέψτε τα μέχρι να φτιάξετε ένα ρόφημα. Συνιστάται να καταναλώνετε 1-2 ποτήρια τη μέρα για ένα μήνα. Μετά μπορείτε να κάνετε διάλειμμα για 2 εβδομάδες. Επαναλάβετε ξανά μετά το διάλειμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.