Τον νέο ΚΟΚ θα τον πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση. Ήδη δύο δημοσκοπήσεις είχαν κακά μαντάτα...

Κορωνοϊός: Συνεχίζεται ο παγκόσμιος συναγερμός – Πάνω από 100 χιλ. τα κρούσματα ανά τον κόσμο

Κορωνοϊός: Συνεχίζεται ο παγκόσμιος συναγερμός – Πάνω από 100 χιλ. τα κρούσματα ανά τον κόσμο

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να σκορπάει τον τρόμο στον πλανήτη, όπου τα κρούσματα και οι νεκροί αυξάνονται συνεχώς.

Σύμφωνα με καταμέτρηση του πρακτορείου Reuters, που βασίζεται σε ανακοινώσεις υπουργείων Υγείας και κυβερνητικών αξιωματούχων, ο κορωνοϊός έχει μολύνει περισσότερους από 100.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

Την ίδια ώρα, αυξάνονται οι νεκροί στην Ευρώπη. Άλλοι δύο άνθρωποι πέθαναν από τον κορωνοϊό στη Γαλλία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στη χώρα αυτή στους εννέα, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 154 φθάνοντας τα 577, ανέφερε το υπουργείο Υγείας στην ιστοσελίδα του.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας άνθρωπος έχει πεθάνει από τον ιό. Συνολικά 163 άνθρωποι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, από 115 που ήταν προηγουμένως, δήλωσαν σήμερα οι ιατρικές αρχές.
Να σημειωθεί ότι δύο μέλη του προσωπικού της “British Airways” βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, έχουν απομονωθεί και αναρρώνουν κατ΄οίκον, όπως ανέφερε σήμερα η αεροπορική εταιρία.

Στην Ολλανδία, ο επιβεβαιωμένος αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε σήμερα στα 128, από 82 χθες, δήλωσαν οι υγειονομικές αρχές, και η χώρα κατέγραψε τον πρώτο θάνατο από τον ιό.
Το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας επιβεβαίωσε τους πιο πρόσφατους αριθμούς σε ημερήσια επικαιροποίηση των στοιχείων. Το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα είναι ένας 86χρονος που πέθανε σε νοσοκομείο του Ρότερνταμ.

Στην Ελβετία, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί με τον νέο κορωνοϊό αυξήθηκε στους 210, δήλωσε ο Ντάνιελ Κοχ, επικεφαλής (του τμήματος) μολυσματικών ασθενειών στην εθνική υπηρεσία δημόσιας υγείας, σε συνέντευξη Τύπου στη Βέρνη.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του από τον κορωνοϊό, όπως δήλωσαν οι υγειονομικές αρχές χθες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.