ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμός στο Λίβερπουλ – Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο

Χαμός στο Λίβερπουλ – Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Λίβερπουλ, έπειτα ότι την ανακοίνωση ότι δέκα νέα άνθρωποι νόσησαν από τον κορωνοϊό μετά το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.

Η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στη βρετανική πόλη, σε συνδυασμό με το γεγονός πως στις εξέδρες του «Άνφιλντ» βρέθηκαν 3.000 φίλοι της Ατλέτικο, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από την Ισπανία, χώρα που έχει «χτυπηθεί» σημαντικά μέχρι σήμερα από τον ιό, παρά τις συστάσεις της ισπανικής κυβέρνησης για την αποφυγή ταξιδιών στο εξωτερικό.

Τα αγγλικά Μέσα που μετέδωσαν την είδηση, ασκούν κριτική στις Αρχές που επέτρεψαν την επίσκεψη των Ισπανών φιλάθλων, κατηγορώντας τους ως υπεύθυνους για τα κρούσματα στο Μερσεϊσάιντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε τη Μαδρίτη, όπου όλοι οι αγώνες γίνονται με κλειστές πόρτες και οι δικές μας Αρχές επιτρέπουν την επίσκεψη 3.000 οπαδών της Ατλέτικο στην πόλη, οι οποίοι εκτός από τις εξέδρες του γηπέδου, επισκέφτηκαν και διάφορα μπαρ» σχολίασε σε τοπική εφημερίδα ο πρώην διευθυντής δημόσιας Υγείας του Λίβερπουλ, Τζον Άστον για να προσθέσει πως… «τα κρούσματα θα αυξηθούν σημαντικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.