ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αισχροκέρδεια πάνω στην τραγωδία: 400% αύξηση στο κόστος αντισηπτικών και μασκών 

Αισχροκέρδεια πάνω στην τραγωδία: 400% αύξηση στο κόστος αντισηπτικών και μασκών 

Αντισηπτικό το οποίο πουλιόταν στην λιανική αγορά το πολύ 1,50€ (μιας και είναι μόνο 100ml) και 6 μάσκες των 0,30€ ή έστω 0,50€ πωλούνται εν είδει «κιτ επιβίωσης» από το κορωνοϊό στην ντροπιαστική τιμή των 14,90€!

Ιδού η φωτό από τη διαφήμιση του συγκεκριμένου προϊόντος η οποία έρχεται να διαψεύσει τους ισχυρισμούς τόσο του υπουργείου Υγείας (Β. Κικίλιας), όσο και του υπουργείου ανάπτυξης (Άδωνις Γεωργιάδης) για την λήψη μέτρων κατά της αισχροκέρδειας.

Φυσικά δεν ήταν η μόνη «προσφορά». Άλλη διαφήμιση προσφέρει την 1 μάσκα στην τιμή των 10€!

με ποια λογική ένα αντισηπτικό των 100ml που βρισκόταν πριν την επιδημία στα ράφια των φαρμακείων και των σουπερμάρκετ στην τιμή των 1,50€ το πολύ και οι μάσκες που και οι 6 συνολικά δεν υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 2€, άρα σύνολο 3,50€, τώρα φτάνουν να πωλούνται 14,90€ χωρίς τα έξοδα αποστολής;

Έτσι όπως οδεύει η κατάσταση στο τέλος θα πεθάνουμε από την πείνα και όχι από τον κορωνοϊό.

Διότι ουδείς παράγει, ουδείς καταναλώνει, βάσει της εντολής της κυβέρνησης να μην βγαίνουμε έξω από το σπίτι, φυσικά και οι εργοδότες δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, τους τουρίστες τους βλέπουνε όλοι ήδη με το κιάλι και οι μόνοι που θησαυρίζουν, όπως στην πρώτη γερμανική κατοχή 1941-1944, είναι αυτοί που αισχροκερδούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.