ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ελλάδα «κρατάει γερά»: Μόνο 35 τα νέα κρούσματα – Ένας θάνατος – Έκλεισαν τα σύνορα

Η Ελλάδα «κρατάει γερά»: Μόνο 35 τα νέα κρούσματα – Ένας θάνατος – Έκλεισαν τα σύνορα

H Eλλάδα «κρατάει γερά» ακόμα σε ότι αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς μόνο 35 είναι τα νέα κρούσματα, ένας νοσηλευόμενος απεβίωσε καθώς είχε επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ενώ στα 68 έτη είναι ο μέσος όρος των θυμάτων.

Οπως ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος αποκάλυψε ότι 11 άτομα είναι σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένοι, ενώ ότι έχουν ερευνηθεί 4.900 δείγματα. Συνολικά το σύνολο των κρουσμάτων είναι 387 άνθρωποι, 70 νοσηλεύονται σε όλη την χώρα και 60 είναι τα «ορφανά» κρούσματα.

Από αύριο η χώρα θα κλείσει τα σύνορά της σε μη Ελληνες πολίτες, εξήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Οπως ανακοίνωσε από την Τετάρτη, 18.03.2020, στις 06:00 το πρωί «δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα μας πολίτες χωρών εκτός ΕΕ, παρά μόνο για απολύτως αναγκαία συνθήκη, που σχετίζεται αποκλειστικά για επείγουσα εργασία ή οικογένεια.

Έλληνες και αλλοδαποί από χώρες της ΕΕ μπορούν να εισέλθουν στη χώρα, αλλά με την ηχηρή σύσταση πως θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες«.

Στην συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέγνωσε όλη την λίστα με τα καταστήματα που δεν θα λειτουργήσουν από την τετάρτη, 18.03.2020, αλλά και εκείνα που θα λειτουργήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη τόνισε πως θα απαγορευθεί προσωρινά στις λαϊκές αγορές, η διάθεση προϊόντων τα οποία δεν σχετίζονται με τροφές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.