ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιταλός γιατρός καταγγέλλει: «Το κράτος μας κοροϊδεύει για τα ποσοστά θνησιμότητας και τα κρούσματα» (βίντεο)

Ιταλός γιατρός καταγγέλλει: «Το κράτος μας κοροϊδεύει για τα ποσοστά θνησιμότητας και τα κρούσματα» (βίντεο)

Ο Fabrizio Lucherini, ένας γιατρός, επικεφαλής της υπηρεσίας διαγνωστικής απεικόνισης στο νοσοκομείο Nomentana της Ρώμης, δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει πολλά για την επιδημία του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα για 10 ημέρες, επειδή, όπως λέει, μάλλον είναι θετικός στον ιό.

Παράλληλα απευθύνεται προς τους πολίτες λέγοντας πως το ιταλικό κράτος τούς κοροϊδεύει όσον αφορά τα ποσοστά θνησιμότητας, αλλά και τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων.

Η μετάφραση στα ελληνικά από το βίντεο του Fabrizio Lucherini:

«Πιστεύω πως, όπως κι εγώ, έχετε δει τις ειδήσεις, τα νέα μέχρι τώρα έτσι… έχετε φοβηθεί.

Όμως εγώ απόψε είμαι ειλικρινά εκνευρισμένος και σας το λέω εδώ από την απομόνωση.

Ποιος περισσότερο από εμένα…

Λοιπόν, αυτά τα δεδομένα είναι ψεύτικα… Είναι ψεύτικα γιατί μια σχέση ανάμεσα σε αυτόν που θεραπεύεται και σε αυτόν που πεθαίνει το κάνεις μόνο όταν έχεις τη σιγουριά και ξέρεις πόσοι είναι συνολικά οι άρρωστοι.

Χριστέ μου, εάν δεν κάνεις δειγματοληψίες σε όλους, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος πεθαίνει και ποιος ζει, ακριβώς, με ποσοστά.

Και με τίποτα δεν το κάνετε αυτό, μόνο σε αυτούς τους φτωχούς νεκρούς.

Γιατί η δικιά μου ιστορία, του συμπτωματικού, του γιατρού που ήρθε σε επαφή, αποδεικνύει ότι δεν ξέρετε τίποτα.

Εγώ δεν βρίσκομαι στα νούμερα και μάλλον είμαι μολυσμένος. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω, οπότε τα νούμερα δεν είναι αυτά που δείχνετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην κοροϊδεύετε, δεν είναι αυτός ο τρόπος που κάνει τα πράγματα να πάνε καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.