ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κινέζοι στέλνουν 20.000 μάσκες στη Λευκάδα (φώτο)

Κινέζοι στέλνουν 20.000 μάσκες στη Λευκάδα (φώτο)

Η κινεζική πόλη Τζόουσαν έστειλε 20.000 μάσκες στην Λευκάδα, ώστε να βοηθήσει με τις ελλείψεις που έχει η περιοχή σε υγειονομικό υλικό.

Ο δήμαρχος Μπάμπης Καλός έστειλε επιστολή στις αρχές της κινεζικής πόλης Τζόουσαν, με την οποία η Λευκάδα είχε αδελφοποιηθεί σε ανύποπτο χρόνο, ζητώντας βοήθεια καθώς τον είχαν ήδη ρωτήσει αν έχει ελλείψεις.

Οι μάσκες που στέλνει κινεζική πόλη στη Λευκάδα

«Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με μάσκες καθώς χρειαζόμαστε μεγάλο αριθμό για το προσωπικό του Δήμου , τις κοινωνικές δομές, το νοσοκομείο και τα κέντρα υγείας και αυτό μεταφέραμε στους Κινέζους φίλους μας», λέει ο κ. Καλός

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και ήδη φορτίο με 20.000 μάσκες έχει ξεκινήσει από την Κίνα για το νησί όπου αναμένεται σε περίπου τρεις ημέρες.

«Ο δήμος Τζόουσαν της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κινας στέκεται ακλόνητα δίπλα στην αδελφοποιημένη πόλη της Λευκάδας για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις μαζί», γράφουν οι κούτες με τις μάσκες που έχουν την Ελληνική και την Κινεζική σημαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.