ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σερβία: 82 νέα κρούσματα και 3 θάνατοι από κορωνοϊό

Σερβία: 82 νέα κρούσματα και 3 θάνατοι από κορωνοϊό

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο επιβεβαιώθηκαν 82 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Σερβία ανεβάζοντας στους 741 τον συνολικό αριθμό των προσβληθέντων από τον covid-19. Τρία άτομα κατέληξαν σήμερα και έτσι έφτασαν τους 13 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό.

Σήμερα άρχισε να λειτουργεί η προσωρινή νοσοκομειακή δομή που δημιουργήθηκε στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Βελιγραδίου η οποία διαθέτει 3.000 κλίνες. Στον χώρο αυτό νοσηλεύονται ήδη 33 ασθενείς που παρουσιάζουν ήπια κλινική εικόνα, ανακοίνωσε το σερβικό υπουργείο Υγείας.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής δημόσιας υγείας που διαχειρίζεται την πανδημία, επιδημιολόγος Πρέντραγκ Κον επισήμανε, σε συνέντευξη Τύπου, ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα εκδηλωθεί η έξαρση της επιδημίας στην Σερβία και χρειάζεται να τηρηθούν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας για να μην υπάρξει συμφόρηση στα νοσοκομεία. Ο κ. Κον εκτίμησε ότι η εμφάνιση της νόσου θα αρχίσει να έχει φθίνουσα πορεία από το Πάσχα και μετά ωστόσο – υπογράμμισε – θα χρειαστεί να περάσει τουλάχιστον άλλος ένας μήνας για να επέλθει η κανονικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρωθυπουργός τη Σερβίας Ανα Μπέρναμπιτς δήλωσε σε εκπομπή ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού ότι από την εκδήλωση της επιδημίας αγοράστηκαν 480 καινούργιοι αναπνευστήρες, εκατομμύρια μάσκες και νοσοκομειακό προστατευτικό υλικό. Τα νοσοκομεία στην Σερβία , όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα, πριν την πανδημία του κορονοϊού διέθεταν συνολικά 1080 αναπνευστήρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.