Η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση – Οι Ιταλοί παίζουν τον ρωσικό εθνικό ύμνο στα σπίτια τους

Η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση – Οι Ιταλοί παίζουν τον ρωσικό εθνικό ύμνο στα σπίτια τους

Στην Ιταλία το σύνολο του πληθυσμού της χώρας είναι εξογργισμένο με την ΕΕ ενώ επιδεικνύει την ευγνωμοσύνη του στην Ρωσία παίζοντας τον ρωσικό εθνικό ύμνο στα σπίτια του.

Ως γνωστόν η Ρωσία έχει αποστείλει κλιμάκιο βιολογικού πολέμου καθώς η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία έχει δεχτεί κανονική βιολογική επίθεση και εκεί οφείλεται η έκταση της μόλυνσης.

Ρωσικές πηγές μάλιστα αναφέρουν πως δεν είναι καθόλου σίγουρες ότι μόνο ο ιός COVID-19 είναι αυτός που έχει κάνει την ζημιά στην γειτονική χώρα. Θεωρούν μάλιστα πως έχει κατασκευαστεί σε δυτικό εργαστήριο στην Λετονία.

Θεωρούν πολύ πιθανή την χρήση ενός άλλου άγνωστου βιολογικού παράγοντα.

Σημειώνεται ότι από την αρχή το pronews.gr είχε δημοσιεύσει το γεγονός ότι η Μόσχα είχε αποστείλει κλιμάκιο ΡΒΧ πολέμου ως βοήθεια στην Ιταλία και όχι απλώς ιατρικό προσωπικό, που σημαίνει πως η Μόσχα έχει βάσιμες υποψίες όχι μόνο ότι ο κορωνοϊός είναι «πειραγμένος» από ανθρώπινο χέρι και όχι κάτι που προέκυψε από την φύση, αλλά επίσης ότι θεωρεί την Ιταλία θύμα «σκόπιμης διασποράς του ιού» (υπάρχουν τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο) και αυτή είναι η αιτία που η χώρα έχει όντως εκατόμβες νεκρών καθημερινά.

Μάλιστα η Ρωσία θεωρεί ότι η Ιταλία μπήκε στο «στόχαστρο» επειδή έχει μεγάλο πληθυσμό ηλικιωμένων. Ο ιός αυτός δείχνει να «θερίζει» κυρίως στις ηλικίες από 65 και πάνω.

«Precision bomb

Why in Europe did the coronavirus begin with Italy? Because in this country, as in other countries of old Europe, there are too many pensioners receiving large pensions. In conditions of “lazy” demography, they are a threat to the social budget. And the virus, like some kind of neutron bomb, selectively and accurately mowing a population older than 65 years. A sterile solution to a sensitive problem» αναφέρει το λετονικό sputnik.

Η αριστερή La Stampa και άλλα ιταλικά ΜΜΕ επιχειρούν να πείσουν την ιταλική κοινή γνώμη πως η ρωσική στρατιωτική ιατρική βοήθεια δεν ήταν χρήσιμη και αποτελεσματική αλλά όπως φαίνεται δεν το καταφέρνουν. Το γεγονός μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητο από το ρωσικό sputnik. Πολλά προσκείμενα στην Δύση και στην ΕΕ ΜΜ φοβούνται πως οι Ιταλοί πολίτες θα δεθούν συναισθηματικά με την Ρωσία και θέλουν να αποδομήσουν την ρωσική βοήθεια που μαζί με την κουβανική και την κινεζική είναι και οι μόνες πραγματικές βοήθειες προς τους Ιταλούς.

Οι ρωσικές καταγγελίες για βιολογική επίθεση στην Ιταλία ενοχλούν πάρα πολύ την ΕΕ και τα δυτικά ΜΜΕ, αλλά όπως όλα δείχνουν ο ιταλικός λαός πιστεύει την ρωσική εκδοχή άλλωστε αυτό που βλέπει είναι πως η «γερμανική» ΕΕ δεν πρόσφερε καμία βοήθεια και δεν δέχεται να προσφέρει οικονομική ενίσχυση διαμέσου ευρωομολόγου στην Ρώμη παρά μόνο θέλει όσα χρήματα χρησιμοποιηθούν κατά του κορωνοϊού να είναι δανεικά και να επιστραφούν!

Αυτό επί του πρακτέου σημαίνει εξαθλίωση και καταστροφή για τους Ιταλούς πολίτες.

Ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λέγκα του Βορρά, Μ.Σαλβίνι και πρώην ΥΠΕΣ της Ιταλίας, αντέδρασε σκληρά κατά της απροθυμίας της ΕΕ να βοηθήσει την Ιταλία και τον ιταλικό λαό στην δύσκολη συγκυρία, λόγω της επιδημίας κορωνοϊού στην βόρεια περιοχή της χώρας.

Ο Μ.Σαλβίνι χρησιμοποίησε την φράση “Δεν είναι Ένωση αλλά σπηλιά φιδιών και τσακαλιών” θέλοντας να καταδείξει την ανυπαρξία της επονομαζόμενης ευρωπαϊκής “αλληλεγγύης” μετά και τις προχθεσινές δηλώσεις της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που δήλωσε ρητά ότι δεν θα υπάρξει ευρωομόλογο.

Στην κοινοποίηση που έκανε στα social media κατηγόρησε την ΕΕ για την αδιαφορία της στους θανάτους στην Ιταλία και έγραψε “Μισώ και απεχθάνομαι την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντί για Ένωση είναι μία σπηλιά φιδιών και τσακαλιών. Πρώτα θα νικήσουμε τον ιό και μετά θα στραφούμε και θα σκεφτούμε για την ΕΕ. Αν χρειαστεί θα φύγουμε χωρίς ευχαριστίες”.

Πλέον όλο και περισσότερες χώρες στρέφονται σε εθνικές πολιτικές βλέποντας ότι η ΕΕ είναι μια ουτοπία και ο Covid-19 έστειλε στα σκουπίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει στο επίκεντρο το εθνικό συμφέρον τονίζοντας ότι εμπρός στον φόβο κατέρρευσε το ιδεολόγημα της Ενωμένης Ευρώπης.

Την ίδια στιγμή, η Ρωσία συνεχίζει να βοηθάει την Ιταλία, με Ρώσους στρατιωτικούς να επισκέπτονται τις πόλεις-”φαντάσματα” που χτυπήθηκαν από τον Covid-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.