ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θετικοί στον κορωνοϊό ασθενείς στα πλωτά νοσοκομεία του Ναυτικού στη Νέα Υόρκη – Στα 366.000 τα κρούσματα (βίντεο)

Θετικοί στον κορωνοϊό ασθενείς στα πλωτά νοσοκομεία του Ναυτικού στη Νέα Υόρκη – Στα 366.000 τα κρούσματα (βίντεο)

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν μερικοί ασθενείς που νοσηλεύονται για τραυματισμούς σε πλωτά νοσοκομεία του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα 6 Απριλίου το Πεντάγωνο.

«Αν έχουμε ασθενείς, οι οποίοι έχουν διαγνωστεί ότι έχουν τον κορωνοϊό στα πλωτά νοσοκομεία; Ναι» δήλωσε ο υποστράτηγος Πολ Φρίντρικς, ιατρός του Μεικτού Στρατιωτικού Επιτελείου των ΗΠΑ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι ΗΠΑ, όπου ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού ξεπέρασε τους 10.000 νεκρούς, κατέγραψαν επιπλέον 1.150 θανάτους μέσα σε 24 ώρες, σύμφωνα με δεδομένα του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς ως το βράδυ της Δευτέρας.

Η χώρα καταγράφει επισήμως πάνω από 366.000 κρούσματα (αυξήθηκαν κατά σχεδόν 30.000 το προηγούμενο 24ωρο) και θρηνεί 10.783 νεκρούς, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του ιδρύματος, που ανανεώνεται συνεχώς.

Ο αριθμός των νεκρών από τον Covid-19 αυξάνεται στη χώρα τις τελευταίες ημέρες κατά 1.000 και πλέον νεκρούς κάθε εικοσιτετράωρο και πλησιάζει σταδιακά τους δύο χειρότερους απολογισμούς παγκοσμίως, αυτούς στην Ιταλία (16.523 νεκροί) και στην Ισπανία (13.005).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.