ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στους 87 οι νεκροί από τον κορωνοϊό – Πληροφορίες για 79χρονο από την Καστοριά

Στους 87 οι νεκροί από τον κορωνοϊό – Πληροφορίες για 79χρονο από την Καστοριά

Σύμφωνα με πληροφορίες στους 87 είναι πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο 79 ετών από την Μεσοποταμιά Καστοριάς.

Ένας 79χρονος από την Καστοριά, που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, φέρεται να έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το τοπικό alphafm.gr, ο ηλικιωμένος ήταν από την Μεσοποταμία Καστοριάς, που βρίσκεται σε καραντίνα τις τελευταίες μέρες, ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Συνολικά 86 νεκροί και 1.955 κρούσματα στην Ελλάδα

Νωρίτερα το απόγευμα, στην καθημερινή ενημέρωση του υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό, ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε ότι οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται σε 86, ενώ πρόσθεσε ότι τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα φτάνουν τα 1.955.

Την ίδια στιγμή, 79 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η διάμεση ηλικία των ανθρώπων αυτών είναι 67 έτη.

Εξ αυτών οι 16 είναι γυναίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 77% πάσχει από υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικίας 70 ετών και άνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.