ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Διευθυντής κλινικής στο Περιστέρι: «Δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο ο ασθενής με κορωνοϊό»

Διευθυντής κλινικής στο Περιστέρι: «Δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο ο ασθενής με κορωνοϊό»

Μετά τα τουλάχιστον 28 κρούσματα κορωνοϊού τα οποία υπάρχουν στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», στο Περιστέρι, ο διοικητικός διευθυντής Αλέκος Κοκκινάκης, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο ασθενής – φορέας του κορωνοϊού – δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο.

Ο ασθενής επισκεπτόταν την κλινική τρεις φορές την εβδομάδα από την Καλλιθέα, όπου διέμενε, για να κάνει αιμοκάθαρση, υποστήριξε ο κ. Κοκκινάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας, ο διοικητικός διευθυντής της κλινικής υποστήριξε ότι από τις 22 Μαρτίου δεν μπαίνει κανείς μέσα, εάν δεν θερμομετρηθεί στην είσοδο. Ερωτηθείς για τον συγκεκριμένο ασθενή, υποστήριξε ότι «δεν μπήκε από την είσοδο της κλινικής», αλλά από την απευθείας είσοδο στη μονάδα αιμοκάθαρσης, τον έλεγχο της οποίας, όπως υποστήριξε, διατηρεί ο γιατρός. «Είναι θέμα του γιατρού του» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι «ο συγκεκριμένος ασθενής δεν έμπαινε από την κεντρική είσοδο. Γιατί αλλιώς δεν θα τον άφηναν να μπει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κοκκινάκης υποστήριξε ότι πέντε ασθενείς που έκαναν αιμοκάθαρση και εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο αναφοράς. Στην κλινική παραμένουν 6 ασθενείς που εντοπίστηκαν θετικοί στον Covid-19 αλλά είναι ασυμπτωματικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.