ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλλάζουν τα δεδομένα με τις κλινικές σε Περιστέρι και Ελληνικό: Και οι τρεις νεκροί προέρχονται από την «Ταξιάρχαι»

Αλλάζουν τα δεδομένα με τις κλινικές σε Περιστέρι και Ελληνικό: Και οι τρεις νεκροί προέρχονται από την «Ταξιάρχαι»

Αλλάζουν τα δεδομένα για τους νεκρούς που προέρχονται από τις δομές υγείας σε Περιστέρι και Ελληνικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και οι 3 είναι από την κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, ενώ δεν υπάρχει νεκρός στη δομή «Κασταλιά» στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδιδαν αρχικά τηλεοπτικοί σταθμοί, δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν έναν ακόμη νεκρό να προέρχεται από την κλινική «Κασταλία».

Τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική του Περιστερίου είναι 28, 11 εργαζομένοι, 13 τρόφιμοι, και τέσσερα κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός.

Ο διευθυντής της ιδιωτικής Κλινικής «Ταξιάρχαι», τόνισε πως κανείς ασθενής νοσηλευόμενος, σε άλλο τμήμα εκτός του τεχνητού νεφρού δεν έχει εμφανιστεί θετικός στον κορωνοϊό. «Όσοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό είναι προφανώς γιατί κάνανε μαζί αιμοκάθαρση» είπε ο κ. Κοκκινάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώτος ασθενής, ένας άνδρας που πραγματοποιούσε τακτικά αιμοκάθαρση στην Κλινική, παρουσίασε υψηλό πυρετού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.