ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αδειάζουν την κλινική «Ταξιάρχαι»: Μεταφέρονται σε ΝΙΜΤΣ και «Αττικόν» οι ασθενείς με κορωνοϊό

Αδειάζουν την κλινική «Ταξιάρχαι»: Μεταφέρονται σε ΝΙΜΤΣ και «Αττικόν» οι ασθενείς με κορωνοϊό

Έπειτα από τα 28 κρούσματα και τους τρεις νεκρούς από κορωνοϊό, η κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι εκκενώνεται από τις Αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση σε δύο ιδιωτικές κλινικές υγείας στην Αττική που εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοιού, ενώ έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης κακουργηματικού βαθμού αδικήματος.

Μέχρι στιγμής στην κλινική «Ταξιάρχαι», έχουν προκύψει 28 θετικά κρούσματα , 13 αφορούσαν ασθενείς, 11 εργαζομένους και 4 φορούσαν κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε ο συναγερμός στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Επί τόπου στην κλινική ο Σωτήρης Τσιόδρας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, τρεις ασθενείς από την κλινική του Περιστερίου κατέληξαν έχοντας προσβληθεί από την covid-19. Ηδη 13 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον ιό έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία ΝΙΜΤΣ και Αττικόν.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει και ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας, καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ασθενείς που είχαν ραντεβού για αιμοκάθαρση σήμερα, πήγαν το πρωί στην κλινική στο Περιστέρι. Αναμένεται ωστόσο, μετά το σφράγισμα της κλινικής χθες, οι ασθενείς να συνεχίσουν τη θεραπεία τους στο Νοσοκομείο «ΝΙΜΤΣ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.