ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στους 131 ανήλθαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας – Κατέληξε 78χρονος στον «Ευαγγελισμό»

Στους 131 ανήλθαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας – Κατέληξε 78χρονος στον «Ευαγγελισμό»

Στους 131, ανήλθαν οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς κατέληξε ένας άνδρας 78 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποκείμενα νοσήματα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την εξέλιξη της νόσου ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είχε αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο δεν είχε σημειωθεί στη χώρα μας νέος θάνατος από τη νόσο COVID -19.

Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα το Σάββατο (25/04) είναι 16, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 2.506. Από αυτά, 578 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.174 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς, 47 είναι διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. Οι 13 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, 63 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.