ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σχεδόν 99.000 οι νεκροί στις ΗΠΑ από τον κορωνοϊό – Κάτω από 700 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Σχεδόν 99.000 οι νεκροί στις ΗΠΑ από τον κορωνοϊό – Κάτω από 700 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς ως τις 20:30 χθες Τρίτη (τοπική ώρα· 03:30 σήμερα Τετάρτη ώρα Ελλάδας), διαπιστώθηκε πως για τρίτο συναπτό 24ωρο, στις ΗΠΑ καταγράφηκαν λιγότεροι από 700 θάνατοι.

Στη χώρα που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού στον κόσμο καταγράφηκαν 657 νέοι θάνατοι, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει η σχολή ιατρικής της Βαλτιμόρης.

Ο ημερήσιος απολογισμός αυτός αυξάνει σε 98.875 το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας. Σύντομα αναμένεται να ξεπεράσουν τους 100.000 οι νεκροί στις ΗΠΑ.

Ενώ υπερέβαιναν συχνά το επίπεδο των 2.000 θανάτων την ημέρα από τις αρχές του Απριλίου ως τις αρχές του Μαΐου, οι ΗΠΑ δεν έχουν φθάσει σε αυτό τις τελευταίες περίπου είκοσι ημέρες. Αρκετές φορές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, οι θάνατοι δεν ξεπέρασαν τους 1.000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη χώρα επιβεβαιώθηκαν εξάλλου περίπου 18.000 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 το τελευταίο 24ωρο — το σύνολο τους ανέρχεται πλέον σε σχεδόν 1,7 εκατ. —, αριθμός επίσης μειωμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.