Η «μαγική» συνταγή που «διώχνει» τους πόνους στην πλάτη, τα πόδια και τις αρθρώσεις

Η «μαγική» συνταγή που «διώχνει» τους πόνους στην πλάτη, τα πόδια και τις αρθρώσεις

Αν έχετε έντονους πόνους σε αρθρώσεις, μέση, πόδια και αυχένα, τότε η παρακάτω συνταγή θα σας «σώσει».

Η συνταγή είναι η εξής: Αγοράστε από οποιοδήποτε κατάστημα 150 γρ. βρώσιμη ζελατίνη (150 γρ. για θεραπεία ενός μήνα).

Το βράδυ, ρίξτε 5 γρ ζελατίνη (σε δύο επίπεδα κουταλάκια του γλυκού) σε ¼ φλιτζάνι κρύο (από το ψυγείο) νερό. Ανακινείστε και αφήστε το έξω μέχρι το πρωί (εκτός ψυγείου). Η ζελατίνη θα διογκωθεί και θα μετατραπεί σε ζελέ κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το πρωί, πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό, νερό ή να το αναμείξετε με ένα γιαούρτι ή ξινόγαλα, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο της αρεσκείας σας.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι ένας μήνας. Επαναλάβετε ξανά σε 6 μήνες. Αυτός είναι ένας τρόπος για την αποκατάσταση της «λίπανσης» των αρθρώσεων. Η φυσιολογική λειτουργία πολλών οργάνων εξαρτάται από xorisorianews.gr τις υγιείς αρθρώσεις εφόσον τα πάντα στο σώμα μας συνδέονται. Γιατί είναι η ζελατίνη τόσο ευεργετική για τις αρθρώσεις;

H ζελατίνη είναι ένα προϊόν ζωικής προέλευσης, που βελτιώνει την κατάσταση των εσωτερικών ινών και μικρών σκαφών. Περιλαμβάνει δύο αμινοξέα: προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάκαμψη του συνδετικού ιστού. Η Ζελατίνη δύναται να αυξήσει την ανάπτυξη και την έκταση του συνδετικού ιστού, η οποία είναι πολύ σημαντική σε νοσούσες αρθρώσεις.

Η ζελατίνη βοηθά στη βελτίωση της υγείας:

– Ενισχύει τις αρθρώσεις και τον καρδιακό μυ

– Βελτιώνει το μεταβολισμό

– Αυξάνει την πνευματική ικανότητα

– Διατηρεί το δέρμα υγιές

– Δίνει ελαστικότητα και δύναμη σε τένοντες και συνδέσμους

– Εμποδίζει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Βελτιώνει την ανάπτυξη και τη δομή των μαλλιών και των νυχιών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.