ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το ήξερες; Ο λόγος που πρέπει να βάλεις ένα κέρμα στην κατάψυξη πριν φύγεις για διακοπές

Το ήξερες; Ο λόγος που πρέπει να βάλεις ένα κέρμα στην κατάψυξη πριν φύγεις για διακοπές

Στην περίπτωση που δεν καταφέρουμε να αδειάσουμε την κατάψυξή μας από τα διάφορα τρόφιμα που έχουμε μέσα σε αυτήν, με το κόλπο που ακολουθεί δεν χρειάζεται να ανησυχούμε.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε, μία ημέρα πριν φύγετε από το σπίτι σας είναι να βάλετε μία κούπα νερό στην κατάψυξη και να την αφήσετε μέχρι να παγώσει το νερό. Στη συνέχεια βάλτε πάνω στο παγωμένο νερό ένα κέρμα και τοποθετήστε την κούπα στην κατάψυξη.

Το συγκεκριμένο τρικ, λοιπόν, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν κατά την διάρκεια της απουσίας σας από το σπίτι συνέβη κάποια διακοπή ρεύματος. Πώς θα το καταλάβετε;

Στην περίπτωση, λοιπόν, που έχει πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος, το νερό στην κούπα θα λιώσει και το κέρμα θα πέσει στον πάτο της κούπας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, θα καταλάβετε άμεσα ότι τα τρόφιμα που βρίσκονται στην κατάψυξη δεν ενδείκνυνται για βρώση, καθώς θα έχουν καταψυχθεί και δεύτερη φορά και έτσι την τροφική δηλητηρίαση την είχατε σίγουρη.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.