ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Τσουχτερό» το πρόστιμο σε όσους δεν υπακούσουν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας

«Τσουχτερό» το πρόστιμο σε όσους δεν υπακούσουν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας

Από σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου, η χρήση της προστατευτικής μάσκας γίνεται υποχρεωτική σχεδόν σε όλους τους κλειστούς χώρους, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες/καταναλωτές. Μάλιστα, όσοι δεν «υπακούσουν» θα κληθούν να πληρώσουν ένα αρκετά «τσουχτερό» για τις μέρες μας πρόστιμο.

Μάλιστα, με την αύξηση που παρατηρείται στα κρούσματα, αναμένεται να συνεχιστούν και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για τους παραβάτες, καθώς υπάρχει πλέον προβληματισμός στην κυβέρνηση και στους λοιμωξιολόγους από τα φαινόμενα χαλάρωσης.

Υπενθυμίζεται πως όσοι δεν φορούν μάσκα, όπου αυτή είναι υποχρεωτική, θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι έλεγχοι αναμένεται να είναι εντατικοί και δεν θα υπάρξει χαλαρότητα, ενώ αναμένεται να κληθούν να πληρώσουν και όσοι φορούν τη μάσκα σαν αξεσουάρ και όχι όπως πρέπει για να προφυλαχθούν οι ίδιοι, αλλά και οι υπόλοιποι που βρίσκονται στο χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε μάσκες περασμένες στο πιγούνι, στον λαιμό ή κρεμασμένες στο αυτί θα είναι αιτία για το πρόστιμο των 150 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.