ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: «Η κατάσταση με τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Θριάσιο Νοσοκομείο έχει ξεφύγει»

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: «Η κατάσταση με τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Θριάσιο Νοσοκομείο έχει ξεφύγει»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), προχώρησε σε μια αρκετά σοβαρή καταγγελία στην οποία αναφέρει πως η κατάσταση με τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Θριάσιο Νοσοκομείο έχει ξεφύγει, τονίζοντας πως είναι «ίδια και περισσότερα με την κορύφωση της πανδημίας τον χειμώνα».

Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει πως τώρα, σε αντίθεση με τον χειμώνα, νοσηλεύονται στην ίδια κλινική ύποπτα και διεγνωσμένα κρούσματα, με τους ίδιους κοινόχρηστους χώρους.

​«Σήμερα, μετά από εφημερία στο Θριάσιο, στην ίδια κλινική νοσηλεύονται 13 διεγνωσμένα περιστατικά στην κλινική, δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ και 15 ύποπτα που περιμένουν τα αποτελέσματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προξενεί εντύπωση πώς το Θριάσιο νοσοκομείο δεν έχει εφοδιαστεί με μοριακό αναλυτή και στέλνει τα δείγματα για εργαστηριακή εξέταση στο Αττικό», καταλήγει η καταγγελία, τονίζοντας πως τα αποτελέσματα βγαίνουν την επόμενη ημέρα, κάτι που εντείνει τον κίνδυνο διασποράς της νόσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.