Κορωνοϊός: Κρούσματα και σε δεύτερο γάμο στον Έβρο – Θετικοί και ο γαμπρός και η νύφη

Κορωνοϊός: Κρούσματα και σε δεύτερο γάμο στον Έβρο – Θετικοί και ο γαμπρός και η νύφη

Μετά το γάμο στην Αλεξανδρούπολη, στο οποίο νόσησαν 60 άτομα και τρία εξ αυτών είναι διασωληνωμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ήρθε ακόμα μία επιδημιολογική εστία κρουσμάτων του ιού COVID-19 στον Έβρο.

Σε ακόμα έναν γάμο, που έγινε στην περιοχή, τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη νόσησαν από τον ιό. Ανησυχία έχει προκληθεί στην ευρύτερη περιοχή, με τους καλεσμένους στον εν λόγω γάμο να καλούνται τώρα να υποβληθούν κι εκείνοι σε έλεγχο, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν «κολλήσει». Ο γαμπρός διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό, σε χώρα στην οποία ο ιός βρίσκεται σε έξαρση, και ταξίδεψε μέχρι τον Έβρο για να τελέσει το γάμο του, ο οποίος δεν έγινε σε εκκλησία, καθώς ήταν πολιτικός.

Όπως αποκαλύφθηκε, στη συνέχεια, πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σιώπη, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλάνιασπορ στην Τουρκία. Η σύζυγός του, μάλιστα, είναι έγκυος. Ο γάμος έγινε στο Τυχερό, με τον ίδιο να εξηγεί: «Θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου ότι εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθώς πριν επισκεφθώ την οικογένειά μου και την εγκυμονούσα σύζυγό μου που διαμένει στην Ελλάδα ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορωνοϊού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.