ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η βραζιλιάνικη επαρχία του Παρανά θωρακίζεται από τον κορωνοϊό – Συμφωνία για την παραγωγή του εμβολίου Sputnik V

Η βραζιλιάνικη επαρχία του Παρανά θωρακίζεται από τον κορωνοϊό – Συμφωνία για την παραγωγή του εμβολίου Sputnik V

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) και η βραζιλιάνικη πολιτεία του Παρανά συμφώνησαν να συνεργαστούν στην παραγωγή και διανομή του πρώτου, παγκοσμίως, εμβολίου για τον κορωνοϊό, του Sputnik V. Η συμφωνία υπεγράφη κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης.

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) και η βραζιλιάνικη πολιτεία του Παρανά συμφώνησαν να συνεργαστούν στην παραγωγή και προώθηση του πρώτου, παγκοσμίως, εμβολίου για τον κορωνοϊό, του Sputnik V.

Τα παραπάνω γνωστοποίησε το RDIF σε δήλωσή του, αναφέροντας πως ο CEO του, Kirill Dmitriev, και ο κυβερνήτης του Παρανά, Carlos Massa Ratino Junior, έλαβαν μέρος σε τηλεδιάσκεψη κατά την οποία υπεγράφη η συμφωνία.

«Ως μέρος της υπογεγραμμένης συμφωνίας, το RDIF, από κοινού με φαρμακευτικές εταιρείες στην πολιτεία του Παρανά, διοργανώνουν την παραγωγή του εμβολίου Sputnik V και τη διαμονή του στη Βραζιλία και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Στο κοντινό μέλλον, το RDIF και το Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών Gamaleya, θα είναι έτοιμοι να παρέχουν τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Παρανά (Tecpar) σχετικά με το εμβόλιο και τα τεχνολογικά πρωτόκολλα για την παραγωγή του».

Την 11η Αυγούστου, το ρωσικό Υπουργείο Υγείας γνωστοποίησε πως παρήγαγε το πρώτο εμβόλιο για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εμβόλιο αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Gamaleya και το ρωσικό RDIF. Η δεύτερη πλευρά, μαζί με τους συνεργάτες της, έχουν επενδύσει 4 εκατομμύρια ρούβλια (σ.σ. 54,3 εκατομμύρια ευρώ) για την παραγωγή του εμβολίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.