ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα τρία πράγματα που δε πρέπει να κάνετε πριν την ερωτική επαφή

Τα τρία πράγματα που δε πρέπει να κάνετε πριν την ερωτική επαφή

Αδιαμφισβήτητα, το σεξ είναι μια αρκετά ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία. Ωστόσο αν και δε το περιμένουμε, κάποιες φορές αυτή μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

​Μερικές επιλογές και συνήθειες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα ή αμηχανία στο ζευγάρι την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω τι είναι καλύτερο να αποφεύγετε πριν τη σεξουαλική πράξη:

Καυτερά φαγητά

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν το πικάντικο γεύμα αφροδισιακό, αλλά συχνά προκαλεί ανεπιθύμητο φούσκωμα και αέρια. Προτιμήστε λοιπόν κάτι πιο ελαφρύ που θα σας προσφέρει ενέργεια και όχι δυσκολίες.

Μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

Το αλκοόλ, σε μεγάλες ποσότητες, καταστέλλει το νευρικό σύστημα και ως εκ τούτου δυσκολεύει την επίτευξη οργασμού τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Επιπλέον μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο και ζαλάδα. Προτιμότερο είναι το κόκκινο κρασί σε ελεγχόμενη ποσότητα.

Ξύρισμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά και το ζευγάρι πρέπει να είναι περιποιημένο αλλά το ξύρισμα δεν πρέπει να γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα πριν την ερωτική επαφή. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να επουλωθούν μικροεκδορές στο δέρμα καθως μικρές πληγές ενδέχεται να επιτρέψουν τη μόλυνση από μικροοργανισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.