
Σε ρυθμούς καραντίνας φέρεται να εισέρχονται τρεις δήμοι της Αττικής καθώς μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται η επιστροφή και άλλων εκδρομέων από τα νησιά.
Στους δήμους Γλυφάδας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης αλλά και στο δήμο Κηφισιάς κατά τους ειδικούς διαμένουν όσοι σπείρουν τον κορωνοιό στα νησιά οπότε δεν αποκλείεται να σύρουν το χορό του τοπικού lockdown στην Αττική.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στον δήμο Γλυφάδας εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες 50 κρούσματα κορωνοϊού. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΟΔΥ και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και όλοι μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών.
Στην Κηφισιά, ο δήμος καλεί όλους τους δημότες επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να ακολουθήσουν αυστηρά μέτρα για να μην προκαλέσουν πανδημία στην περιοχή.
Τέλος, στη Βουλιαγμένη εντοπίστηκαν 28 κρούσματα σε μια μέρα. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Γιώργος Κωνσταντέλος: «Στην αρχή της εβδομάδας ενημερωθήκαμε από το υπουργείο πολιτικής προστασίας ότι υπάρχουν ασυνήθιστα αυξημένα κρούσματα για την περιοχή μας, τα οποία οφείλονται στην επιστροφή κυρίως από τις διακοπές από τη νησιωτική χώρα ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.