ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Έτοιμη να πάρει εξιτήριο η 17χρονη που βρισκόταν στην ΜΕΘ για 40 μέρες

Θεσσαλονίκη: Έτοιμη να πάρει εξιτήριο η 17χρονη που βρισκόταν στην ΜΕΘ για 40 μέρες

Νικήτρια από την «μάχη» με τον κορωνοϊό βγήκε η 17χρονη που νοσηλεύτηκε για 40 μέρες στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και πλέον αναμένεται να επιστρέψει άμεσα σπίτι της.

Η 17χρονη, που βγήκε από τη ΜΕΘ την 1η Σεπτεμβρίου, είναι έτοιμη να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της ύστερα από 40 ημέρες μάχης με τον κορονοϊό.

Το κορίτσι, που είχε επιστρέψει από διακοπές στη Χαλκιδική, είναι καλά στην υγεία του και σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο τεστ στο οποίο υπεβλήθη, βγήκε αρνητικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην χώρα που έχει εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε διασωληνωθεί. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.