ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιδημιολόγος Α.Λινού: «Αυτό τον χειμώνα να βρισκόμαστε μόνο με μια-δυο φιλικές οικογένειες»!

Επιδημιολόγος Α.Λινού: «Αυτό τον χειμώνα να βρισκόμαστε μόνο με μια-δυο φιλικές οικογένειες»!

Σε μία χώρα, με 2% θύματα, όχι ΑΠΟ αλλά ΜΕ κορωνοϊό επί των διαγνωσμένων κρουσμάτων (θεωρείται βέβαιο ότι για κάθε διαγνωσμένο κρούσμα υπάρχουν 3-6 ακόμα ασυμπτωματικά και το 2% μπορεί στην πράξη να είναι και 0.05%), οι «ειδικοί» μας προτείνουν να σταματήσουμε να λειτουργούμε ως «κοινωνία ανθρώπων»: «Ίσως είναι καιρός να επιλέγουμε ποια θα είναι η παρέα μας αυτόν τον χειμώνα, να βρισκόμαστε με μία-δύο οικογένειες ή ζευγάρια, ώστε να μην πολλαπλασιάζονται οι επαφές», όπως δήλωσε η επιδημιολόγος Αθηνά Λινού!

Και να σκεφθεί κανείς ότι από αυτό το εικονικό 2%, το 96% έχουν υποκείμενο νόσημα με μέσο όρο ηλικίας των θυμάτων τα 75 έτη!

Αν σε αυτό προσθέσουμε και τον παράγοντα «παράνομοι αλλοδαποί» που είναι σχεδόν το 50% των νοσηλευόμενων από κορωνοϊό στα τρία νοσοκομεία αναφοράς στην Αθήνα και χιλιάδες άλλους νοσούντες παράνομους μετανάστες σε όλη την χώρα, με τα κέντρα της υπερ-μετάδοσης να είναι σε Κυψέλη, Πατήσια, Σεπόλια, περιοχές που ζουν πλέον ελάχιστοι Έλληνες σε ποσοστό επί τοις εκατό, τότε έχουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα, από αυτή που θέλουν να μας παρουσιάσουν οι «ειδικοί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ερώτημα είναι «Γιατί προκαλούν όλο αυτό και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό;». Αλλά είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί ολοκληρωμένο μετά το τέλος της πανδημίας. Και ίσως δεν έχει σχέση με την πανδημία, αυτή καθαυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.