ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εντοπίστηκαν 12 κρούσματα κορωνοϊού στο κρουαζιερόπλοιο «Mein Shiff 6» – Έχει 1.000 επιβάτες

Εντοπίστηκαν 12 κρούσματα κορωνοϊού στο κρουαζιερόπλοιο «Mein Shiff 6» – Έχει 1.000 επιβάτες

Στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιστρέφει από τη Μήλο όπου βρίσκεται, το κρουαζιερόπλοιο «Mein Shiff 6», με το οποίο να υπενθυμιστεί πως η Ελλάδα, «έκοψε την κορδέλα» της επανεκκίνησης της κρουαζιέρας από την Κρήτη.

Αιτία της επιστροφής του πλοίου, τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν και τα οποία σήμαναν συναγερμό.

​Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται, ελήφθησαν 150 δείγματα, με τα 12 να «βγαίνουν» θετικά στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου, που μεταφέρει πάνω από 1.000 επιβάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι νοσούντες έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα και πρόκειται να υποβληθούν και σε νέο τεστ. Για την κατάσταση έχει ήδη ενημερωθεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.