ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

M.Καντάφι: «Οι φαρμακευτικές δημιουργούν νέους ιούς για να κερδίζουν μετά χρήματα από τα εμβόλια»

Η εκτίμηση του Λίβυου ηγέτη από το 2009

M.Καντάφι: «Οι φαρμακευτικές δημιουργούν νέους ιούς για να κερδίζουν μετά χρήματα από τα εμβόλια»

Ο εκλιπών σήμερα πρώην ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, οποίος εκτελέστηκε με ειδεχθή τρόπο από εξτρεμιστές αφού η αυτοκινητοπομπή που επέβαινε βομβαρδίστηκε από αεροσκάφη του ΝΑΤΟ, είχε κάνει μια σαφή πρόβλεψη για τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν στην ανθρωπότητα  από τους κάθε λογής ιούς και επιδημίες.

Σε ομιλία του  στη γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Καντάφι είχε πει τα εξής προφητικά λόγια:

«Σήμερα υπάρχει η γρίπη των χοίρων. Ίσως αύριο υπάρξει μια γρίπη των ψαριών. Αυτό γιατί μερικές φορές δημιουργούμε ιούς και επιδημίες για να τις αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια.

Πρόκειται για μια επιχείρηση.

Οι καπιταλιστικές εταιρείες δημιουργούν ιούς ώστε στη συνέχεια να κατασκευάζουν και να πωλούν και να κερδίζουν από τα εμβόλια. Αυτό είναι ντροπή.

Τα εμβόλια και τα φάρμακα δεν πρέπει να πωλούνται. Πρέπει να διανέμονται ελεύθερα», είχε πει ο Καντάφι.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την ομιλία του αυτή, αλλά η μετάφραση δεν είναι ακριβής των όσων είχε τότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Shenaz10/status/1312624597427249159

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.