ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τα νέα έκτακτα μέτρα που έλαβε το νοσοκομείο Παπανικολάου

Τα νέα έκτακτα μέτρα που έλαβε το νοσοκομείο Παπανικολάου

Το νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης που αποτελεί νοσοκομείο αναφορά για τον κορωνοϊό έλαβε έκτακτα μέτρα.

Στην αναστολή της λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων προχωρά το νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά στις εφημερίες και οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν πλέον στο νοσοκομείο Παπανικολάου (Νοσοκομείο Αναφοράς για COVID-19) προβλέπουν:

Αναστολή λειτουργίας όλων των τακτικών εξωτερικών ιατρείων και των απογευματινών ιατρείων καθώς και των ραντεβού σε όλα τα εργαστήρια. Τα προγραμματισμένα ραντεβού αναβάλλονται και θα επαναπρογραμματιστούν κατά προτεραιότητα. Από την αναστολή λειτουργίας των Εξωτερικών Ιατρείων εξαιρείται το «Εξωτερικό Ιατρείο παρακολούθησης ασθενών που νόσησαν με COVID 19» λόγω του ειδικού σκοπού του.

Το μέτρο αυτό έχει ισχύ έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. Η συνέχισή του θα επανεκτιμάται ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

  • Μείωση όλων των τακτικών προγραμματισμένων χειρουργείων κατά ποσοστό 80% και θα διενεργούνται μόνο τα επείγοντα (έκτακτα χειρουργεία και άκρως σοβαρά, όπως π.χ. ογκολογικά περιστατικά).

Το μέτρο αυτό έχει ισχύ ως την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου. Η συνέχισή του θα επανεκτιμάται ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

  • Οι ασθενείς, ως τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, θα προσέρχονται στο Νοσοκομείο κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας μόνο για επείγοντα περιστατικά.
  • Οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα που είναι υπό τακτική παρακολούθηση μπορούν να προσέλθουν μόνο σε περίπτωση απόλυτης ανάγκης και κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό τους.
  • Το επισκεπτήριο δεν επιτρέπεται παρά μόνο σε περίπτωση επιτακτικής ανάγκης και με την άδεια του Συντονιστή Διευθυντή της κλινικής.

Η αυστηρή τήρηση του μέτρου εφαρμογής της μάσκας σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου από όλο το προσωπικό και τους νοσηλευόμενους (πλην των περιπτώσεων που υπάρχει ιατρική αντένδειξη) συνεχίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου συνεχίζεται κανονικά σε ξεχωριστό μεμονωμένο κτίριο, κοντά στην πύλη του Νοσοκομείου (Κτίριο Αιμοδοσίας). Ωράρια αιμοληψιών:8:30-14:00 Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή,17:00-20:00 Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.