Το θέμα πλέον δεν είναι αν αγόρασαν το Predator αλλά από πού προήλθαν και πώς πληρώθηκαν τα λεφτά για την αγορά του...

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κονσέρβα κολιού – Είναι επικίνδυνη για την υγεία (φώτο)

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κονσέρβα κολιού – Είναι επικίνδυνη για την υγεία (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ ανακαλεί άμεσα κολιό που εμφανίστηκε να περιέχει μεγάλες ποσότητες ισταμίνης.

Πιο συγκεκριμένα ανακάλεσε όλη την παρτίδα, ενώ ζητά από τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το προϊόν να μην το χρησιμοποιήσουν.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ

“Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Α΄ της Χημικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας της Γενικής Διεύθυνσης Γενικού Χημείου του Κράτους της Α.Α.Δ.Ε., κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο Προγράμματος επίσημων ελέγχων έτους 2020 για τον προσδιορισμό ισταμίνης σε αλιευτικά προϊόντα, προέβη σε δειγματοληψία, σε υποκατάστημα (Υπεραγορά Τροφίμων) της εταιρείας ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., σε προσυσκευασμένους κολεούς ακέφαλους αλίπαστους σε λευκοσιδηρή συσκευασία των 500 γρ με την εμπορική ονομασία «ΛΕΒΑ», ημερομηνία ανάλωσης (λήξης) 31.12.2021 και αριθμό παρτίδας L 31005019, που παράγεται και συσκευάζεται στην Μυτιλήνη από την εταιρεία “Ε & Κ ΜΠΟΥΧΛΗΣ Α.Ε.”

Στο προϊόν διαπιστώθηκε η παρουσία ισταμίνης σε συγκέντρωση ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν να μην το καταναλώσουν”.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.