ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νοσοκομείο Ρωσίας: «Οι εμβολιασμοί των πολιτών κατά του κορωνοϊού με το Sputnik V ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα»

Νοσοκομείο Ρωσίας: «Οι εμβολιασμοί των πολιτών κατά του κορωνοϊού με το Sputnik V ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα»

Νοσοκομείο της Ρωσίας, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Μόσχας, ανακοίνωσε πως έφτασε η πρώτη παρτίδα του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V, που θα χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό πολιτών, και ότι οι εμβολιασμοί του τοπικού πληθυσμού ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Το Κεντρικό Νοσοκομείο της πόλης Ντομοντέντοβο ανακοίνωσε στον ιστότοπό του ότι όσοι κάτοικοι της περιοχής επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα πρέπει προηγουμένως να δηλώσουν την εγγραφή τους σε μια κυβερνητική ιστοσελίδα και όταν προσέλθουν για τον εμβολιασμό να φέρουν μαζί τους το αρνητικό αποτέλεσμα από τεστ κορωνοϊού που έχουν κάνει μαζί με την ταυτότητά τους.

Η Ρωσία η οποία προσπαθεί να ανταγωνισθεί τις δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες στην κούρσα του εμβολίου, ανακοίνωσε ότι τα ενδιάμεσα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V έδειξαν ότι το εμβόλιο είναι κατά 92% αποτελεσματικό και ασφαλές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κρούσματα κορωνοϊού άρχισαν να αυξάνονται από τον Σεπτέμβριο, αλλά οι αρχές αντιτίθενται στην επιβολή ενός lockdown (απαγορευτικού), υποστηρίζοντας ότι τα στοχευμένα μέτρα είναι επαρκή για την αντιμετώπισης της κρίσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.